<$BlogRSDURL$>

zaterdag, augustus 28, 2004

blogkoken 

Hoorde ik daar nu iemand roepen in de comments? Is daar iemand? U moet namelijk weten dat ik doof ben gemiauwd tijdens mijn zomerreces, en dus soms gemiauw hoor op de meest onvoorspelbare momenten. Ik kan u zeggen dat dat overigens geen pretje is als je net in je zomerreces-hangmat hangt.

U wil natuurlijk weten of die kat uit de boom is, en wat ik nog zoal gedaan heb, behalve gezomerrecest en gehangmat. Alhoewel, waarom wil u dat eigenlijk weten? het is raar, maar ik begin stilaan ook al in m'n freelance job de specialist te worden van dingen die je niet wil weten, het is zelfs een heussche rubriek. Maar we wijken af.

Wel, ik heb geweblogkookt, jaah, en het is volgens mij de next best thing na zomerrecessen. U dacht dat ik stil gezeten had he, maar mooi niet dus. Ik heb geweblogkookt voor vrienden die hier op het kasteel kwamen logeren, en ik moet bekennen dat ik vooralsnog geen kook-held was, dus het was een behoorlijk hachelijke onderneming. Voor wie niet weet wat weblogkoken is: ik pikte leende gewoon twee recepten vanop twee weblogs, namelijk Webkim en Ipse dixit. En nee, Ientje, het was niks met krenten. Wel tagliatelli, en aubergines, en lamsdingetjes, in de wok nog wel.

's avonds, als de vrienden weer naar Leuven waren, was de kat uit de boom verdwenen. Nu dacht ik even dat de hapklare lamsstukjes in de wok bij nader toezien geen lamsstukjes waren, maar de volgende dag kwam het verlossende antwoord: de kat zat in Leuven. Ze was uit de boom gesukkeld, onder de auto van vrienden W en L gekropen, en helemaal tot in Leuven meegereisd, alwaar ze zat te miauwen onder de motorkap. Het beest wou er bovendien niet meer uit, en sprong de wijde wereld in zodra de auto gestart werd.

Zowaar een probleemjongere, die kat uit de boom, als u het mij vraagt.

Enfin, voor wie dacht dat mijn zomerreces afgelopen was... het begint eigenlijk pas! Ik vertrek volgende week naar Canada, Newfoundland, jaa! Het is daar behoorlijk groen, volgens mij, en dat zint me wel, dat begrijpt u. En er zitten ook veel Moose-beesten, volgens mij, waarvan George er eentje als huisdier houdt...

Zullen we anders gewoon afspreken dat u hier weer dagelijks krenten in de pap kan komen zoeken vanaf... (tadaah)

zaterdag 25 september


En hé, de studenten hebben tot dan ook nog zomerreces, toch?


This page is powered by Blogger. Isn't yours?
Weblog Commenting and Trackback by HaloScan.com