<$BlogRSDURL$>

maandag, april 26, 2004

Dit is Belgisch 

Ok ok, ik heb m'n maandelijkse porsie Nederland nodig, en ik vind het allemaal leuke gozers, hoor, maar in België zijn we webloggewijs toch ook niet slecht bezig, zie de blogbeesten rechts van u. En daarom mag ik zeker niet vergeten te melden dat er binnenkort ook een Belgische weblogmeeting plaatsheeft, georganiseerd door Dominiek: de Bel.blog.meeting.

't Is leuk hoor, zo'n meeting. Het lijkt een beetje op een collectieve blinddate. Je kent iedereen, en je kan ook meepraten over hun activiteiten (ga je nu naar Parijs, is je fiets al hersteld?), maar het zijn allemaal onbekende gezichten.

Trouwens, de heren journalisten hebben net zoals vorig jaar weer een collectieve aha-erlebnis, en ontdekken weblogs alweer als nieuw fenomeen. De Standaard heeft al een artikeltje (foei, een deeplink), en volgende week zal bovengetekende zijn twee keer vier pagina's lange bijdrage aan de hype leveren in de eerstkomende Clickx Magazine. Tot hier de stilaan uit de hand lopende huishoudelijke mededelingen...


This page is powered by Blogger. Isn't yours?
Weblog Commenting and Trackback by HaloScan.com